Laat een bedrijfsfilm maken en scoor! Je wilt toch geen omzet laten liggen?

Je hebt een geweldig bedrijf. Je producten vliegen de stellingen uit. De telefoon staat roodgloeiend van de klanten die gebruik willen maken van je diensten. Je zit natuurlijk niet stil, Je blijft aan de weg timmeren. Je hebt een website, bent actief op social media, je doet mailings en nieuwsbrieven de deur uit en je staat op beurzen. En gelukkig voor jou werpt dat z’n vruchten af.

Je kunt volgende maand al in één klap een nog groter publiek van potentiële klanten bereiken met een éénmalige investering in het laten maken van een bedrijfsfilm.  

Video is een aantrekkelijk medium om in korte tijd, op elk moment en elke locatie eenduidige informatie over te brengen aan je doelgroep.
Mensen onthouden 30% van de informatie die ze alleen visueel krijgen aangeboden en zo’n 20% van wat zij te horen krijgen. Omdat video appelleert aan zien en aan horen onthouden kijkers maar liefst 70% van de aangeboden informatie. Video trekt direct de aandacht en heeft een blijvende impact op de kijker.

Net als film heeft ook video de kracht om in te spelen op de emotie van de kijker. De combinatie van beelden met muziek en effectgeluiden zorgen voor extra impact op de kijker. Dat heeft zijn weerslag op wat die voelt bij het onderwerp. Wanneer je de kijker positief weet te raken, vergroot dat z’n betrokkenheid bij het onderwerp van de video. Een goede bedrijfsfilm vergroot je geloofwaardigheid en versterkt het vertrouwen van de kijker.

Video is ook een aantrekkelijk medium voor degene die op zoek is naar informatie. Mensen kijken 75% liever 5 minuten naar een video dan dat ze diezelfde tijd een brochure moeten bestuderen. De informatie in een goede video is kort en bondig, interessant en goed te begrijpen.

Video is niet meer weg te denken van het internet. Het aantal mensen dat met computer, tablet of smartphone op het internet op zoek is naar voor hen relevante video’s groeit gestaag. Als je een bedrijfsfilm laat maken en die op het internet plaatst kan je doelgroep altijd en overal direct toegang hebben tot informatie over jouw bedrijf of product.

Zo heb je als ondernemer de kans om 24/7 een onbegrensd aantal potentiële klanten uit jouw regio, uit het hele land of uit de hele wereld over je product of dienst te informeren!

Een video op je website zorgt ervoor dat je hoger in de ranking van zoekmachines komt en dus vaker gevonden wordt!
Een video op je website is een blikvanger en zorgt ervoor dat de bezoeker langer op je website blijft.
Met een video op je website kun je jezelf onderscheiden van je concurrent die de informatie alleen maar met tekst over brengt.
Een video op je website zorgt voor een hogere conversie. Mensen die in een video je product gebruikt zien worden, zijn eerder geneigd dit product te kopen dan wanneer ze het product alleen op een foto kunnen bekijken.

Video op je website draagt bij aan een hogere ranking, aan meer bezoekers, die langer blijven en eerder geneigd zijn je product te kopen. Een bedrijfsfilm levert je op termijn dus meer omzet op!

Er zijn veel meer mensen geïnteresseerd in wat je te bieden hebt dan je kunt vermoeden. Je moet alleen nog beter zichtbaar zijn. Met jouw bedrijfsfilm op internet en je eigen YouTube kanaal heb je er een gigantisch klantenpotentieel bij!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om voor jouw bedrijf een bedrijfsfilm te laten maken?  Ik wil daar graag vrijblijvend met je over brainstormen!
Bel me op 06 51579815. Je kunt ook een mail sturen naar info@moringmedia.nl of gebruikmaken van het contactformulier.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>