Een bedrijfsfilm laten maken door Möring Media

Wat je kunt verwachten als je mij je bedrijfsfilm laat maken: 

  • Een doeltreffende bedrijfsfilm voor elk budget
  • Vaste prijsafspraak
  • Binnen een maand je bedrijfsfilm laten maken
  • Eén aanspreekpunt –  altijd bereikbaar

Möring Media maakt voor elk budget een doeltreffende bedrijfsfilm

Vaste prijsafspraak

Als je een bedrijfsfilm wil laten maken door Möring Media, dan maak ik een prijsopgave op basis van het scenario. Wanneer je je daar in kunt vinden leidt dat tot een vaste prijsafspraak. Zo weet je direct wat de definitieve kosten zijn.

Binnen een maand je bedrijfsfilm laten maken

Ik streef naar een zo kort mogelijke doorlooptijd van elke productie. Ik plan de opnamedagen bij voorkeur aansluitend aan elkaar met direct daaropvolgend de montage. Opnamen en montage nemen meestal niet veel meer dan een week in beslag. Ik heb echter ook binnen een dag korte videoimpressies gerealiseerd.
Wanneer de voorbereidende besprekingen en de opnamedagen efficiënt gepland kunnen worden kun je zeker binnen een maand een bedrijfsfilm laten maken.

één aanspreekpunt –  Altijd bereikbaar

Je hebt voor alles wat de productie betreft één aanspreekpunt.
Tijdens de hele productie ben ik op elk moment van de dag bereikbaar.

Voor een vrijblijvende afspraak of een offerte voor je bedrijfsfilm, bedrijfsvideo of corporate video kun je mij altijd bellen op 06 51579815. Je kunt ook een mail sturen naar info@moringmedia.nl of gebruikmaken van het contactformulier.

© Copyright - Bedrijfsfilm, bedrijfsvideo, corporate video, Möring Media M: +31 (0)6-51579815 | Built by CompuTrack CompuMatch