Het doel van uw bedrijfsfilm

Je kunt video inzetten voor promotie, informatieoverdracht of instructie. Het is belangrijk dat je duidelijk voor ogen hebt met welk doel en voor wie je de bedrijfsfilm wilt laten maken.  Als de inhoud daarop is toegespitst levert dat een bedrijfsfilm op die scoort!

Promotionele bedrijfsfilm  –  van inzet naar omzet

Je wilt je bedrijf, product of dienst promoten.

Möring Media produceert effectieve promotiefilms die je doelgroep overtuigen van je kwaliteit en toegevoegde waarde. De inzet van je bedrijfsfilm draagt bij aan een verhoogde vindbaarheid, meer exposure, meer conversie en aan een verhoogde omzet.

Bij een promotiefilm kun je denken aan een online video op je website of op YouTube, een beursvideo, een instore video, een bedrijfsjournaal, een videocommercial of TV commercial.

Informatieve bedrijfsfilm  –  van inzicht naar verandering

Je wilt de attitude van je doelgroep beïnvloeden.

Möring Media maakt informatieve videoprogramma’s die het gezichtsveld verbreden en het inzicht vergroten. Een informatieve bedrijfsfilm is ook voor jou een krachtig instrument om je doelgroep te informeren en te stimuleren.

Een  informatieve bedrijfsfilm kan geproduceerd worden in de vorm van een videoreportage, een documentaire, een bedrijfsjournaal, een explainervideo of een infomercial.

Instructieve bedrijfsfilm  –  van zien naar doen

Je wilt je doelgroep een vaardigheid aanleren of op de hoogte brengen van de geldende veiligheidsregels.

Een instructievideo is een effectief instrument om eenduidig, attractief en op elk moment je doelgroep te instrueren. 

Möring Media maakt korte en duidelijke instructievideo’s en veiligheidsvideo’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een video voor jouw doelgroep? Bel me op 06 51579815. Je kunt ook een mail sturen naar info@moringmedia.nl of gebruikmaken van het contactformulier.

© Copyright - Bedrijfsfilm, bedrijfsvideo, corporate video, Möring Media M: +31 (0)6-51579815 | Built by CompuTrack CompuMatch