30 jaar ervaring in het maken van bedrijfsfilms en videoprogramma’s

Mag ik me kort even voorstellen? Ik ben Kees Möring, eigenaar van Möring Media. Ik ben videoproducent en regisseur.
Ik ben gespecialiseerd in het maken van bedrijfsfilm en videoprogramma’s voor bedrijven, instellingen en overheden. In de afgelopen 30 jaar hebben tal van bedrijven uit de medische, farmaceutische, agrarische en industriële sector en uit de zorg, de bouw en het bankwezen naar volle tevredenheid een bedrijfsfilm door mij laten maken.

Ik heb een passie voor het videovak. Ik wil mooie beelden maken. Ik wil stoeien met beelden in de montage. Daarom heb ik ervoor gekozen om Möring Media kleinschalig te houden, zodat ik zelf het uitvoerende werk kan blijven doen.

Ik heb ruime ervaring als cameraman, editor, regisseur en producent. Ik doe graag zelf het camerawerk, maar om bij grotere producties het overzicht te houden, doe ik dan de regie. Bij die producties put ik uit een goed netwerk van freelance professionals, zoals cameramensen, geluidstechnici, editors, motion graphic animators en componisten. Daarmee is de kwaliteit en de continuïteit tijdens elke productie gewaarborgd.

Ik ben vooral ook nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar wat mensen en organisaties beweegt, naar nieuwe ontwikkelingen, processen en technieken.

In mijn loopbaan heb ik de kans gehad als buitenstaander bij veel bedrijven een kijkje te nemen. Ik heb geleerd complexe processen te visualiseren.

Ik wil graag met jou als klant onze expertise en enthousiasme koppelen om samen een doeltreffende bedrijfsfilm te realiseren.

Voor een vrijblijvende afspraak of een offerte voor je bedrijfsfilm, bedrijfsvideo of corporate video kun je mij altijd bellen op 06 51579815. Je kunt ook een mail sturen naar info@moringmedia.nl of gebruikmaken van het contactformulier.

Klanten die eerder een bedrijfsfilm door Möring Media hebben laten maken:

Bedrijfsfilm laten maken voor Anthill Marketing
Berry Hoogstraten
Directeur Anthill Marketing & Communicatie

“Als wij een videoproductie maken voor één van onze klanten, beschouwen wij Möring Media als een verlengstuk van Anthill Marketing. Wij bedenken het concept en script voor onze klanten. Kees Möring denkt actief mee en verzorgt het camerawerk en de editing. Je merkt dat Kees een brede expertise en ervaring heeft. Hij heeft altijd ideeën over hoe iets het best in beeld gebracht kan worden. Tijdens het filmen merk je dat Kees al aan het editen is. Hij denkt vooruit en niets is hem te gek. Of hij nu op een graafmachine moet klimmen of vanuit een helikopter filmen, Kees heeft een echte make-it-happen mentaliteit. Zowel bij kleinschalige opdrachten als bij internationale projecten weten we dat we op Möring Media kunnen bouwen.”

Bedrijfsfilm laten maken voor Hitachi en IHC
Raymond Hendriks
Manager Corporate Communication Hitachi Construction Machinery Europe

“Onze doelgroep wil dynamiek en bewegende beelden. Ze willen de graafmachines aan het werk zien, vanuit alle hoeken en standen. We willen de verbeelding van onze klanten aanspreken. Op onder andere beurzen kunnen wij onze producten digitaal presenteren. Hierdoor kunnen wij ons optimaal profileren.
En, het mag gezegd worden: Kees heeft alles over voor het beste shot. Daarom klikt het. Hij maakt mooie beelden en dat is wat onze doelgroep wil zien.”

Bedrijfsfilm laten maken voor Biothane
Jan Pereboom
Business Development & Marketing Manager Biothane Systems International – Veolia Water Solutions & Technologies

“Kees loves his Job. He listens, prepares an original proposal, finds among his many contacts the required professionals to assist him, finishes the project within time and budget, and still accommodates your shifting specific whishes and ideas.”

Bedrijfsfilm laten maken voor UWV Werkbedrijf
Niek van den Dries
Werkcoach UWV Werkbedrijf Oosterhout

”Kees heeft vanaf het begin begrepen welke toon we wilden zetten met de video en heeft hierin 100% meegedacht. Na elke bespreking werd het voor ons concreter en konden we doelgericht stappen zetten.
De samenwerking was zeer geslaagd, vooral door wederzijds begrip. Van onze zijde was er meteen een AHA-gevoel: deze persoon weet wat we willen bereiken.
Het eindproduct ziet er zeer professioneel uit. De toon en de duur zijn precies goed. De video heeft de juiste uitstraling voor onze klanten. Zij weten wat we te bieden hebben en daarnaast is duidelijk wat wij van hen verwachten.”

Bedrijfsfilm laten maken voor Rabobank Amerstreek
Paul H.C.M. Oomen MBA
Manager Virtuele Bank Rabobank Amerstreek

“De toegevoegde waarde voor ons lag vooral in de wijze waarop in het oriënterende gesprek reeds op een proactieve wijze meegedacht werd over het te creëren project. Daarbij werd ook aan de beperkte tijd en de gestelde kostenfactor gedacht. Er werd door Kees Möring op een innovatieve wijze meegedacht met ons om uiteindelijk ons doel te bereiken. Op de dagen dat gefilmd werd is aan de vooraf gestelde afspraken voldaan binnen de gestelde tijd en is op een hele prettige manier samen aan het resultaat gewerkt. Wij zijn zeer tevreden over de inhoud van het eindproduct en de totale opzet.”

Bedrijfsfilm laten maken voor CZ en Thuiszorg West Brabant
Jan Dekkers
HRD at CZ

“Kees is een geweldig creatief persoon die ons bedrijf op een attractieve wijze wist vast te leggen op de film. Twee keer heb ik met Kees mogen samenwerken en twee keer hebben we samen het hele proces van idee tot film mogen doorlopen. Hij weet de juiste vragen te stellen en daarmee de juiste info boven tafel te krijgen en deze informatie te verwerken tot een film die een visitekaart is voor de totale organisatie. Zowel bij de Thuiszorg als CZ is er prima werk verricht. Vooraf had ik zelf nooit beseft wat een klus het is om te komen van idee tot echte film, maar Kees heeft ons er geweldig doorheen gesleept met een energie en input waar je U tegen zegt.”

Bedrijfsfilm laten maken voor Wilhelmsen Ship Service
Kai Lundewall
Strategic Brand Advisor at Wilh. Wilhelmsen Holding ASA

“It’s been a great pleasure working with Kees. His professionality and service-mindedness created just the right atmosphere for our video-project. He came up with great solutions to our needs and everybody in the organisation is very happy about the end-result. We had a fantastic, creative time during the editing process, bouncing ideas back and forth, working efficiently inside a tight time frame. I’m really looking forward to working with Kees again.”

Bedrijfsfilm laten maken voor UWV
Mieke Paulussen
Adviseur Werk at UWV Werkbedrijf

“We hired Kees in order to produce an introductionfilm for the unemployed. We compared several productioncompanies, but Kees understood immediately what we had in mind, so the choice was easily made. It was a pleasure working with him, since he led us through the whole proces. His style of working: creative, result oriented, efficient.”

Bedrijfsfilm laten maken voor Philips Medical
Aart Pennings
Digital Service Manager Customer Care at Philips Electronics N.V.

“Kees contributes in a positive and innovative yet critical way to a successful project completion. Integrity and professionalism are key values when I think of Kees.”

Bedrijsfilm laten maken voor Develop
Dennis J. Jansen
Directeur Development Training en Coaching

“Ik help ondernemers en bedrijven bij het structureel aantrekken van nieuwe klanten zodat zij een stabiel inkomen krijgen. Kees heeft voor mijn nieuwe website een promotievideo opgenomen en gemonteerd. Hij werkt op de tijden die voor jou zo goed mogelijk uitkomen, waarbij hij mij supersnel van dienst kon zijn. Na de opnames, die met zijn begeleiding professioneel zijn gemaakt, heeft Kees de video tevens gemonteerd. Kees is een expert in zijn vakgebied, die bovendien ook heel ontspannen en prettig werkt. Voor mij een absolute meerwaarde, ik beveel hem dan ook van harte aan.”

© Copyright - Bedrijfsfilm, bedrijfsvideo, corporate video, Möring Media M: +31 (0)6-51579815 | Built by CompuTrack CompuMatch