Scoren met je eigen bedrijfsfilm

Video is een aantrekkelijk medium om in korte tijd, op elk moment en elke locatie eenduidige informatie over te brengen aan je doelgroep. De kijker onthoudt informatie beter wanneer die via de combinatie van beeld en geluid wordt aangeboden. Video trekt direct de aandacht en heeft een blijvende impact op de kijker. Een goede bedrijfsfilm vergroot je geloofwaardigheid en versterkt het vertrouwen van de kijker. Als geen ander medium helpt een bedrijfsfilm je te scoren bij je doelgroep.


Scoren met je eigen bedrijfsfilm op internet

Je kunt volgende maand al in één klap een nog groter publiek van potentiële klanten bereiken met een éénmalige investering in het laten maken van een bedrijfsfilm voor op je website.

  • Je komt hoger in de ranking van zoekmachines en wordt vaker gevonden;
  • De surfer blijft langer op je website en wordt een bezoeker;
  • Je onderscheidt je van de concurrent die de informatie alleen maar met tekst overbrengt;
  • Bezoekers die in een video een product gebruikt zien worden, zijn eerder geneigd dit product te kopen. Dat levert dus een hogere conversie en meer omzet op.

Lees ook de blog: Scoren met je eigen bedrijfsfilm

Wil je ook scoren met een bedrijfsfilm, bedrijfsvideo of corporate video?
Je kunt mij altijd bellen op 06 51579815. Je kunt ook een mail sturen naar info@moringmedia.nl of gebruikmaken van het contactformulier.

© Copyright - Bedrijfsfilm, bedrijfsvideo, corporate video, Möring Media M: +31 (0)6-51579815 | Built by CompuTrack CompuMatch