VIDEOPRODUCTIE – BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN

Video is hot! Het aantal mensen dat op internet video’s bekijkt groeit gestaag.
Reden te meer om nu een videoproductie of bedrijfsfilm te laten maken!

Videoproductie is mijn core business. Laat mij je bedrijfsfilm maken.

Als je een video of bedrijfsfilm wilt laten maken ben je bij mij aan het juiste adres. Videoproductie is mijn core business. Ik produceer al jaren videoprogramma’s voor de medische, farmaceutische, agrarische en industriële sector en voor de overheid, de zorgsector, de bouw en het bankwezen.

Het maken van een doeltreffende video of bedrijfsfilm is een vak. Dat geldt voor elk facet van de productie; van scriptontwikkeling, tot de opnamen en de montage.

Het script is de basis van elke video. Om te komen tot een script moet ik inzicht hebben in de boodschap, in het doel van de video en in de doelgroep waar jij je op wil richten. Het is ook belangrijk te weten waar je de video gaat vertonen. Is dat op een beurs, tijdens een event of ga je de video op internet vertonen?

In het script werk ik de boodschap in de commentaartekst kort en bondig uit. In scenes en shots beschrijf ik hoe een en ander in beeld wordt gebracht. Naast de videobeelden staan ook eventuele grafische elementen, zoals beeldteksten grafieken, genoemd. Het script geeft jou als opdrachtgever een duidelijk beeld van hoe de video er uiteindelijk uit gaat zien.

Het script geeft een goed inzicht in het aantal en de aard van de locaties, in welke shots er gemaakt moeten worden en welke professionals en apparatuur nodig zijn. Een gedetailleerd uitgewerkt script maakt het mogelijk om een goede inschatting te maken van de kosten en zorgt er voor dat de opname- en montagedagen efficiënt benut kunnen worden.

Afhankelijk van de productie maak ik de opnamen alleen, als regisserend cameraman eventueel vergezeld door een geluidstechnicus. Bij grotere producties doe ik de regie en kan de crew worden uitgebreid met andere professionals, zoals een belichter, een presentator of acteur(s) en een visagist.

Lees ook de blog: “De fasen van de productie van een bedrijfsfilm”

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een video of bedrijfsfilm voor jouw bedrijf?
Bel me op 06 5157 9815, stuur een mail naar info@moringmedia.nl of vul het contactformulier in.

© Copyright - Bedrijfsfilm, bedrijfsvideo, corporate video, Möring Media M: +31 (0)6-51579815 | Built by CompuTrack CompuMatch